Phone: 211 013 2857 - Mobile: 697 168 3352 it@esupport.gr

Η Ιστορια της Computer Services ltd

Η Ιστορία μας

Ξεκινήσαμε το ταξίδι μας το 1993, όταν ο Κάρολος Καρβούνης και ο Pavlos Karantairis ξεκίνησε την Computer Services ltd μαζί με τους φίλους τους σε ένα μικρό τοπικό μαγαζί στην περιοχή του Γκύζη.

Η Computer Services ltd έχει από τότε εξελιχθεί και γίνεται ένας αξιόπιστος συνεργάτης για πολλούς απλούς χρήστες Η/Υ και το κυριότερο για μικρές και μεγάλες Επιχειρήσεις στην περιοχή της Αττικής και όπως ήταν φυσικό  η λίστα των περιοχών συνεχίζει να αυξάνεται σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Έχουμε μια αυξανόμενη ομάδα μηχανικών και συμβούλων υψηλής εξειδίκευσης που προέρχονται από διαφορετικά υπόβαθρα.

Όλοι είναι πολύ παθιασμένοι με την τεχνολογία και το πιο σημαντικό, όλοι πιστεύουν στην παροχή υπηρεσιών με χαμόγελο.

Είμαστε ένας από τους IT συμβούλους  με την υψηλότερη βαθμολογία στην περιοχή της Αττικής.

Επειδή δεν είμαστε η μέση εταιρεία πληροφορικής που θα αναθέσουμε σε εξωτερικούς συνεργάτες  την υποστήριξη στο τμήμα πληροφορικής της εταιρεία σας, είμαστε το δικό σας Τμήμα Πληροφορικής!

Στην Computer Services ltd, πιστεύουμε στην παροχή εξαιρετικών υπηρεσιών, δίνοντας τη δυνατότητα στους πελάτες μας να αξιοποιήσουν στο έπακρο την τεχνολογία στο χώρο εργασίας και όχι μόνο.

Επισκευή Laptop / Desktop

Αφαίρεση ιών και spyware

Data Recovery and Backup Plan

Σχεδιασμός Δικτύου

Υπηρεσίες Cloud

Cyber Security

Ειδικοί Πληροφορικής

Χρόνια Εμπειρίας

Ικανοποιημένοι πελάτες

Γιατί να μας επιλέξετε

1. Θα απαντήσουμε στην κλήση σας σε 60 λεπτά ή λιγότερο – Η εγγύησή μας. Ο επαγγελματίας τεχνικός μας θα απαντήσει χωρίς καθυστέρηση στο πρόβλημα υποστήριξης πληροφορικής του υπολογιστή σας ή η κλήση σας θα επιστραφεί από έμπειρο τεχνικό εντός 60 λεπτών ή λιγότερο. Εάν δεν ανταποκριθούμε σε αυτή τη χρονική περίοδο της μίας ώρας, η εργασία είναι δωρεάν.

2. Επισκευές σε Flash.  Το δίκτυο του υπολογιστή σας και ο χρόνος σας είναι πολύ σημαντικά για να περιμένετε για επισκευή υπολογιστή. Έτσι, προσφέρουμε άμεσες υπηρεσίες απομακρυσμένης υποστήριξης δικτύων πληροφορικής. Αυτή η υπηρεσία υποστήριξης δικτύου επιτρέπει την απομακρυσμένη πρόσβαση στο δίκτυο του υπολογιστή σας. Εάν για κάποιο λόγο δεν μπορεί, ο τεχνικός μας θα είναι στη διάθεσή σας την ίδια μέρα.

3. Μιλάμε τη ΓΛΩΣΣΑ ΣΑΣ.  Να ξέρετε ότι θα απαντήσουμε σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις υποστήριξης και συντήρησης υπολογιστή έχετε, ώστε να καταλάβετε ξεκάθαρα. Δεν υπάρχει απολύτως καμία εκφοβιστική ομιλία από τους τεχνικούς υποστήριξης IT.

4. Η 100% άνευ όρων ικανοποίηση είναι δική σας – Το εγγυόμαστε. Η συνολική ικανοποίηση που σας αξίζει με τις τεχνολογικές μας υπηρεσίες και τις συμβουλευτικές υπηρεσίες πληροφορικής σας περιμένει. Με τις υπηρεσίες διαχείρισης πληροφορικής που διαθέτουμε, τίποτα δεν θα εμποδίσει να βεβαιωθείτε ότι είστε ευχαριστημένος πελάτης.

5. Ένα ξεκάθαρο και σίγουρο αποτέλεσμα – Χωρίς ανεπιθύμητες εκπλήξεις.  Το δίκτυο ή τα δεδομένα σας δεν θα καταστραφούν, αυτό είναι μια υπόσχεση. Πριν ξεκινήσουμε τις υπηρεσίες συντήρησης υπολογιστών, ελέγχουμε αν υπάρχουν πιθανά προβλήματα και σας ειδοποιούμε πρώτα. Όλοι οι πιθανοί κίνδυνοι θα περιγραφούν λεπτομερώς και η εξουσιοδότηση και η συγκατάθεσή σας θα ληφθούν πριν από την έναρξη των εργασιών. Είναι επίσης δυνατή η εκ των προτέρων δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας των αρχείων και των δεδομένων σας.

6. Όλα τα Έργα Ολοκληρώθηκαν σύμφωνα με Χρονοδιάγραμμα ΚΑΙ Προϋπολογισμό – Εγγυημένα.  Ως η αξιόπιστη εταιρεία σας για την εκτέλεση υπηρεσιών δικτύου, συμβουλών πληροφορικής ή για την ολοκλήρωση ενός έργου, δεν θα σας εκπλήξουμε με απροσδόκητες χρεώσεις όπως θα κάνουν ορισμένοι ανίκανοι ή ανήθικοι τεχνικοί. Κάνουμε το σωστό και δεν έχουμε δικαιολογίες. Το έργο υποστήριξης πληροφορικής θα ολοκληρωθεί εντός χρονικών περιορισμών, πόρων, εμβέλειας και προϋπολογισμού.

Προσοχή στις λεπτομέρειες

Εχουμε σχέδιο για την επιτυχία

Δημιουργικότητα

Είμαστε εξειδικευμένοι

Οι τιμές μας είναι ανταγωνιστικές και δίκαιες

Ξεκάθαρο και σίγουρο αποτέλεσμα – Χωρίς ανεπιθύμητες εκπλήξεις

Φόρμα Επικοινωνίας

7 + 5 =

Γραφείο

512 Λεωφ. Μεσογείων, Αγία Παρασκευή, 15342, Αττική

Ωρες

Δευτέρα – Σάββατο : 11 π.μ. – 11 μ.μ
Κυριακή: Κλειστά (μόνο έκτακτες ανάγκες)

Καλέστε μας

Τηλ:      211 013 2857

Κινητό: 697 168 3352